4e musketier
4e musketier

PJV spaart dit jaar voor Koffieklap vzw en 'Voor iedereen een kamp'!

Koffieklap vzw is een project van organisatie Cherut. 
KoffieKlap is een koffiebar in Antwerpen, waar je onder meer eerlijke koffie kan drinken met een lekker stuk gebak, een verse boterham of je kan er proeven van de huisgemaakte soep.
In KoffieKlap heerst een gezellige sfeer waar vriendschappen en opbouwende relaties centraal staan. Vanuit de slogan ‘eerlijke koffie – eerlijke kansen’, wil Koffieklap een plek creëren waar vrouwen uit moeilijke situaties de kans krijgen om horeca-ervaring op te doen door middel van training, coaching en creatieve activiteiten.

30% van het verzamelde geld van de spaaractie gaat naar ‘Voor iedereen een kamp’. PJV wil met ‘Voor iedereen een kamp’ jongeren of leiders die om financiële redenen niet mee op kamp kunnen een sociaal tarief aanbieden. Help ons om elk kind dat graag mee wil, een kamp te geven! PJV schrijft fiscale attesten uit voor giften die jaarlijks 40 euro of meer bedragen en voor het project ‘Voor iedereen een kamp’ zijn.

iedereenkampTijdens al onze kampen kunnen jullie dit project steunen. Meer informatie hierover vind je  in de bevestigingsbrief van het kamp waarvoor je bent ingeschreven! 

30% van het verzamelde geld van de spaaractie gaat naar ‘Voor iedereen een kamp’. PJV wil met ‘Voor iedereen een kamp’ jongeren die om financiële redenen niet mee op kamp kunnen een sociaal tarief aanbieden.

Help ons om elk kind dat graag mee wil, een kamp te geven! PJV schrijft fiscale attesten uit voor giften die jaarlijks 40 euro of meer bedragen en voor het project 'Voor iedereen een kamp' zijn.