Fotoreglement

In het kader van de GDPR-wetgeving worden wij als vereniging verplicht om toestemming te vragen voor het gebruiken van foto’s en filmmateriaal. Tijdens onze activiteiten worden er onvermijdelijk foto’s genomen van leiders en deelnemers. Door mee te gaan op onze activiteiten stem je er mee in dat deze foto’s worden gemaakt.

Elk kamp heeft een besloten Facebook-groep voor o.a. een beeldverslag van het kamp. Deze groep wordt beheerd door een verantwoordelijke leider van het kamp; hij of zij beslist ook wie lid kan worden van deze gesloten groep en deze foto’s of video’s kan bekijken. Normaal gezien kunnen enkel mensen die rechtstreeks bij het kamp betrokken zijn lid worden van deze groep.

Bij inschrijving van een PJV-activiteit geef je de  toestemming voor het gebruik van foto- en filmmateriaal (bv. 1 of meerdere personen zijn gericht gefotografeerd of gefilmd en duidelijk herkenbaar). Deze gerichte gerichte foto’s en filmpjes kunnen gebruikt worden voor een beeldverslag van een PJV-activiteit.

Als we als PJV gerichte foto’s van jou willen gebruiken om promotie te maken, zullen we hier eerst persoonlijk toestemming voor vragen.