Het collectief

Een zalige tijd op Tienerthemakamp!

11873386_831059320324792_8530984473198378804_n

Een zalige tijd op Tienerthemakamp!

Vorig jaar ging ik voor de eerste keer mee op een tienerkamp. Ik koos voor het Themakamp 2015.

Het is altijd wel spannend om iets nieuw te doen. Zeker als je als tiener voor het eerst op een kamp gaat. Ik vroeg me af of ik er wel ging bij horen. Ga ik ook een deel zijn van de groep? Ga ik me goed voelen op kamp?

Je neemt al je angsten en onzekerheid mee. Ik trok dus vol zenuwen naar het Themakamp. Ik kwam aan en ik kende niemand. Ik voelde me alleen. Ik voelde me een buitenbeentje. Ik vond het heel moeilijk om mezelf te plaatsen in de groep. Tot de samenkomsten begonnen. Ik voelde me zo geraakt in de samenkomst. Gewoon het idee alleen al dat je omsingeld bent met heel wat tieners die dezelfde missie als jou hebben: God dienen! Dat deed me heel wat. Ik voelde me niet meer alleen, ik voelde me deel van een groter plaatje. Gods liefde was zó aanwezig!

We zijn ondertussen een jaar verder, Themakamp 2016 is juist achter de rug. Het was een gezegend kamp. Gods liefde en vreugde was aanwezig! Ik ken ondertussen zoveel nieuwe mensen en ik heb me de beste vrienden gevonden op zo’n prachtig kamp. Ik geloof dat we allemaal met iets naar huis zijn gekomen. Ik ben gezegend en ik zeg met trost dat ik een kind van God ben! Amen!

HillaryB.

Auteur

Hillary


Deel artikel