Lead by example

Lesgever

Kevin & Els Buch zijn jeugdwerkers in hart en nieren. Al jarenlang dienen ze op verschillende kinder- en tienerkampen. Vijf jaar geleden trokken ze samen met hun gezin naar Ethiopië om daar van betekenis te zijn voor de allerarmste kinderen en jongeren ter wereld. Ondertussen zijn ze terug in België en mogen wij hen op Goesting ontvangen voor een seminar rondom relaties.

Inhoud

Hoe brengen we kinderen en tieners bij God? Door als leider in de eerste plaats zelf achter Jezus aan te gaan! In deze Goesting focussen we op het thema relaties: wat is Gods mening eigenlijk over relaties? En hoe kunnen we Zijn richtlijnen toepassen in ons eigen leven. Waarom we dat zouden doen? Omdat we pas een goeie leider kunnen zijn als we het goeie voorbeeld willen geven.

Datum & Tijd

Deze vorming gaat door op
Zaterdag 25 augustus
van 10.00u tot 13.00u

Om 10u starten we met de vorming. Tussen 12.00u en 13.00u kan je napraten en  genieten van een overheerlijke lunch

Locatie

Antwerp Truth Church
Lange Beeldekensstraat 24
2060 Antwerpen

Prijs

€5 voor de vorming + lunch              te betalen via overschrijving op BE74001339502807 met vermelding van Goesting + je naam

2 gratis tickets voor de organiserende afdeling, ook te vermelden bij inschrijving

Schrijf je in

Je schrijft je in op deze vorming door een mail te sturen naar secretariaat@pjv.be met vermelding van de vorming die wil volgen.

Menu Goesting 2018