Animatorcursus

algemene informatie

Animatorcursus is dé mogelijkheid om de eerste stappen in leiderschapsland te zetten! In een pakket van 50 lesuren, leren we jou de knepen van het vak. De cursus is zowel theoretisch als praktisch gericht. Geen nood, we zetten jullie niet heel de tijd op een stoeltje! Uit ervaring leert men, daarom zullen de interactieve lessen door experts binnen het jeugdwerk worden gegeven.

Onderwerpen als begeleiden van jongeren, doelstellingen, teambuilding, zelfevaluatie en veiligheid zullen om je oren vliegen. De lesgevers leren jullie hier handen en voeten aan te geven! Na de lessen zal je een stage moeten lopen om te tonen dat je alles onder de knie hebt. Bij een geslaagde stage van 50 uren ontvangen jullie een het attest ‘animator in het jeugdwerk’ erkend door de Vlaamse Overheid.

prijs

Cursusprijs voor deelnemers

179 euro voor leden van PJV
199 euro voor niet-leden van PJV

Check ons betalingsbeleid

! Belangrijk ! 
Heel wat steden en gemeenten betalen (een deel) van het inschrijvingsgeld terug. Elke stad/gemeente heeft hierover zijn eigen afspraken. Via deze website kan je bekijken hoeveel geld je mogelijk terugkrijgt van jouw gemeente of stad!

Schrijf je in!

Om je in te schrijven kan je hier klikken!

Belangrijk voor alle deelnemers. Als je wil deelnemen aan de animatorcursus dien je eerst een KAVO - ID aan te maken. Dit doe je ter registratie voor de Vlaamse Overheid. Om je KAVO - ID aan te maken, klik je hier.

Basisteam

Elise

Sara

Janny

Praktische informatie

De minimumleeftijd is 16 jaar.

Zaterdag:
12 oktober
Van 9.00u tot 18.15u

Midweek:
Maandag 28 oktober  start om 10.00u
vrijdag 01 november einde om 17.00u

 

Sociaal tarief

PJV wil jongeren die om financiële redenen niet mee op kamp kunnen gaan, een sociaal tarief aanbieden. Indien het niet mogelijk is om het volledige bedrag te betalen, neem dan contact op met het PJV secretariaat. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de pagina sociaal tarief.