Tentenkamp

Algemene informatie

Dit kamp gaat je leven veranderen. Op dit kamp ben je voor dagen afgezonderd van de wereld, geen luxe, geen smartphone, geen Facebook, geen ouders, geen hoogstaande maaltijden en geen badkamer. Back to the basics, terug naar de basisbehoeften. Een echt avontuur in een groene omgeving! Daar waar niemand beter is dan de ander, waar je echte eenheid ervaart en allemaal samen bent om je relatie met God op te bouwen. Samen met Hem en je vrienden op avontuur gaan.

Foto’s tentenkamp 2013

Basisteam

Bertus

Lars

Joris

Ilja

Boy

Mattias

Prijs

Kampprijs voor deelnemers
Als je betaalt vóór 04 juli:
165 euro voor leden van PJV
170 euro voor niet-leden van PJV

Vanaf 04 juli betaal je:
175 euro voor leden van PJV
180 euro voor niet-leden van PJV

Kampprijs voor leiders
80 euro voor leden van PJV
85 euro voor niet-leden van PJV

Check ons betalingsbeleid

Leeftijd deelnemers
Tentenkamp is er voor jongeren van 13 tot en met 17 jaar oud.

Leeftijd leiders
Als leider ben je minstens 18 jaar oud.

Praktische informatie

Voor de deelnemers
Aanvang activiteit:
Vrijdag 24 juli om 14.00u
Einde activiteit:
Zaterdag 1 augustus om 13.00u

Voor de leiders
Aanvang activiteit:
Maandag 20 juli (in de vooravond)
Einde activiteit:
Zaterdag 1 augustus om 15.00u

Als leider wordt je nog geïnformeerd over de leidersvergaderingen.

Sociaal tarief

iedereenkampPJV wil jongeren die om financiële redenen niet mee op kamp kunnen gaan, een sociaal tarief aanbieden. Indien het niet mogelijk is om het volledige bedrag te betalen, neem dan contact op met het PJV secretariaat. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de pagina sociaal tarief.

Beste, Wegens de grote druk die de dag van vandaag heerst op de mensen in het algemeen maar ook op de vrijwilligers en personeel van onze organisatie hebben we besloten om hier radicaal een standpunt in te nemen. Vanaf morgen zullen wij als organisatie niet meer deelnemen aan online activiteiten zoals daar zijn: het internet, sociale media, emails, telefonie en gsm-verkeer! U kan ons vanaf morgen bereiken per telegram, postduif of brief. We zijn ook een manier aan het uitwerken om via rooksignalen de communicatie te behouden met onze vrienden in West-Vlaanderen. U kan zich vandaag nog inschrijven via onze website maar wij raden dit ten sterkste af aangezien onze postduiven hoogstwaarschijnlijk geen begrip gaan tonen voor deze wijze van werken en u misschien geen bevestigingsbrief zullen willen bezorgen. Wij danken u voor uw begrip. Het personeel Klik hier om verder te gaan naar onze website.