De speelstraat

Algemene informatie

Heb je zin in een keitoffe vakantie met veel sport en spel, genieten van verhalen en sketches, koken en knutselen, binnen en buiten veel plezier beleven, geweldige leiders en een ijzersterk programma? Dan is deze week voor jou!

De Speelstraat is een unieke speelweek tijdens de paasvakantie voor iedereen geboren in 2012 tot en met 2006. We organiseren een sterk en speelrijk dagprogramma zonder overnachting in het hartje van Mechelen. Samen gaan we op avontuur en beleven we de leukste dingen!

Basisteam

An

Maarten

Kevin

Michaël

Schrijf je in

Informatie deelnemers

Leeftijd deelnemers

  • De Speelstraat is er voor kinderen geboren in 2012 t.e.m. 2006

De tijden

  • De Speelstraat gaat door van dinsdag 3 april tot vrijdag 6 april.
  • Het programma begint iedere dag om 8.30u en eindigt om 16.00u.
    Er is opvang voorzien vanaf 07.30u tot 17.00u

Kampprijs voor deelnemers

  • Voor 6 april betaal je: 60 euro
  • Bij aanvang kamp betaal je: 85 euro

Check ons betalingsbeleid

Sociaal Tarief

iedereenkampPJV wil jongeren die om financiële redenen niet mee op kamp kunnen gaan, een sociaal tarief aanbieden. Indien het niet mogelijk is om het volledige bedrag te betalen, neem dan contact op met het PJV secretariaat. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de pagina sociaal tarief.

Informatie leiders

Als leider van de Speelstraat ben je minstens 2 dagen om 7.00u in de ochtend aanwezig. De andere dagen verwachten we je om 8.00u. Je blijft iedere dag tot en met 17.00u. Om 16.00u houden we steeds een nabespreking van de dag.

Je voorziet zelf een lunchpakket, wij voorzien drinken en een tussendoortje. Indien je een slaapplaats nodig hebt dien je deze zelf te regelen of kun je contact met ons opnemen. Op maandag 2 april maken we de locatie in orde. Details hierover volgen nog.

Leiders krijgen een dagvergoeding:

  • 20 euro/dag voor groepsleiders
  • 25 euro/dag voor leden van het basisteam

We verwachten van de leiders minimum een Animatorattest of hoger. Indien je geen attest hebt maar je hebt voldoende ervaring als leider en je kan dit aantonen mag je je ook inschrijven.

Locatie

School met de Bijbel De wegwijzer
Lakenmakersstraat 158
2800 Mechelen

Contact

Heb je een vraag? Contacteer dan Michaël
via michael.troost@pjv.be